Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Create the Loop lunch #2 – tema energi!

25 januari kl. 11:2013:15

Välkommen till en kul och kreativ lunch med högt tempo och där idéer tillåts flyta fritt!

I det framväxande Science Village, mellan MaxIV och ESS kommer Skanska att bygga The Loop. The Loop är ett hus för materialforskning i världsklass men det är mycket mer än så. Det är en mötesplats där innovation och entreprenörskap möter affärer och kultur, med ambitionen att vara både det mest hållbara huset och den bästa platsen för att tillsammans forma vår framtid.

Vi bjuder på en kul lunch med bra nätverk i ett högt tempo, du bidrar med idéer och kompetens och har möjlighet att bli den vinnande leverantören och därmed vara med och bygga The Loop.

Format: vi inleder med en vision och en presentation av The Loop. Därefter får ett utvalt antal aktörer vardera 4 minuter pitcha sina idéer för en jury bestående av representanter från bl a Skanska, Medicon Village och Science Village. Därefter väljs ett antal aktörer ut för fortsatta förhandlingar och diskussioner med Skanska.

Under 2017 och 2018 kommer vi att bjuda in till en serie luncher där vi pitchar idéer för att tillsammans bygga The Loop. Varje lunch har ett specifikt tema. Och vi behöver din hjälp! Vill du vara med och pitcha? Kontakta calle@altitudemeetings.se eller 0734-241034. Vill du vara med som publik? Anmäl dig här i FB-eventet eller maila calle@altitudemeetings.se, alla som anmäler sig får lunchmacka.

Välkommen att vara med och bygga The Loop!

http://createtheloop.se/

FacebooktwitterFacebooktwitter

Detaljer

Datum:
25 januari
Tid:
11:20 – 13:15
Evenemang Kategori:

Plats

Medicon Village
Scheelevägen 2
Lund, 22263
+ Google Map