Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hållbarhetsveckan i Lund

15 maj, 201720 maj, 2017

Under 15-20 maj 2017 sluter Lund upp kring en hållbarhetsvecka. Arrangörerna vill involvera hela samhället i omställningen till en hållbar värld. Kom och bli inspirerad och få nya idéer på temat hållbarhet! Ta del av lunchföreläsningar, forskningsseminarier och debatter där det ges utrymme för samtal mellan forskare, studenter, allmänhet, organisationer och politiker. Arrangemanget är en del av Lunds universitets 350-årsjubileum och en av fem vetenskapsveckor under jubileumsåret.

Program och anmälan

Kolla in kalendariet för att läsa mer om alla olika arrangemang under hållbarhetsveckan. Programmet uppdateras löpande.

Följ eventet på Facebook för att inte missa någon uppdatering.

De flesta arrangemang kommer att vara gratis, i de fall det krävs anmälan anger respektive arrangör detta. Varje arrangör ansvarar för sina egna arrangemang och anmälningar.

Arrangörer

Hållbarhetsveckan är ett samarrangemang mellan Lunds universitet och Lunds kommun, som även engagerar ett stort antal organisationer, företag och myndigheter – liksom lundabor och andra i regionen som arbetar för en hållbar framtid. Lunds universitets Hållbarhetsforum ansvarar för övergripande projektledning av veckan.

Vill du och din organisation vara med?

Ansvariga vill gärna samarbeta och få med hela Lund och regionen i hållbarhetsveckan! Kontakta dem för att höra mer om vad som händer och hur ni kan medverka under veckan.

Jenny Hansson, projektledare och kommunikatör vid Lunds universitets Hållbarhetsforum: jenny.hansson@cec.lu.se, 046-222 75 19, 070-3592609

FacebookFacebook

Detaljer

Börjar:
15 maj, 2017
Slutar:
20 maj, 2017
Evenemang Kategori: