Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

ISU-frukostseminarium: ”Ge mig era trötta”

2 november kl. 08:0009:00

Gratis

Frukostseminarium-995-298

Välkommen till ISU-frukostseminarium om ”Ge mig era trötta”

Varmt välkomna till ett frukostseminarium där vi bjudit in vinnarna av Imagine Open Skåne 2030. Urban Skogmar och Beryl Boonzaaier, Sweco Architects Malmö, presenterar det vinnande och modiga bidraget ”Ge mig era trötta”. Tävlingen arrangerades av Region Skåne och Sveriges arkitekter som ville väcka opinion och debatt kring hur Skåne ska och bör utvecklas de närmaste decennierna. Imagine Open Skåne 2030 vände sig till verksamma inom gestaltning med intresse för framtidsfrågor och samhällets rumsliga utveckling. Tävlingen var öppen för alla, unga talanger, studenter och erfarna professionella, verksamma i Sverige eller utomlands.

Beryl som ursprungligen är från Sydafrika började sin karriär på SWECO med en praktik genom “100-programmet”, som är ett samarbete mellan AF och Sweco. Det syftar till att anställa 100 nyanlända i koncernen inom en 3-årsperiod.

Media kallade bidraget Ge mig era trötta för ”det galna förslaget

Mer om bidraget

Mer om tävlingen

Välkomna!


2016 lanserades nytt koncept på ISU frukostseminarium. Vi bjuder in en ”kritisk vän”. En person som på det ena eller andra sättet arbetar med samma frågor som presentatören men inom en annan sektor. Den kritiska vännens roll är att reflektera över det som sagts under presentationen utifrån sin verksamhets perspektiv för att bidra med andra infallsvinklar på ämnet.

Denna gång har vi bjudit in en ”kritisk vän” från det offentliga/kommunen som arbetar med utveckling av hur Skåne ska och bör utvecklas de närmaste decennierna. Urban Skogmar och Beryl Boonzaaier får input från Tor Fossum, miljöstrateg, på strategiavdelningen, stadsbyggnadskontoret Malmö stad. Tor Fossum projektleder Plan för Malmös vatten, och leder arbetet med en förstudie om kustskydd för Malmö  i förhållande till höga havsnivåer, och kan reflektera över hur förslaget berör vattenfrågor och Öresund.


Inledningsvis bjuds det på frukost, följt av tjugo minuters presentation, för att sedan avsluta seminariet med en öppen diskussion.

Anmäl dig här!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Detaljer

Datum:
2 november
Tid:
08:00 – 09:00
Pris:
Gratis
Evenemang Categories:
,

Plats

Kommendanthuset
Malmöhusvägen 5
Malmö, 20124 Sverige
+ Google Map