Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pröva kultur som hållbarhet

1 juni, 2018 kl. 08:3012:00

Gratis

När Malmös demografiska sammansättning snabbt förändras är kulturella uttryck viktiga förmedlare av skillnader, tolerans och hållbarhet. ISU planerar att i en förstudie pröva om och hur kulturella aktiviteter och institutioner kan leda till och stödja stadens resiliens och sociala inkludering. 

Vilka stödjande institutionella ramar och nätverk kan facilitera ett representativt och rikt kulturliv av och för Malmöborna?

Under 2019 kommer Kulturuppdraget inom ISU att genomföra en förstudie, som ska följa upp och närmare undersöka Malmökommissionens markering av kultur och civilsamhälle som stadens sammanhållande kraft.

Vi bjuder nu in dig att bidra med dina kunskaper och erfarenheter från kultur- och hållbarhetsområdet till en workshop, som ska arbeta fram förstudiens innehåll och frågor. På förstudien följer en bred undersökning av Malmöbornas egna uppfattningar om kultur- och värdefrågor och hur de, i samverkan med andra, önskar praktisera, uttrycka och uppleva kultur.

Till workshopen bidrar erfarenheter från en studie med liknande intentioner och metodiker från Bogotá, Colombia.

Seminariet hålls på svenska och engelska.

Anmäl dig här, senast fredag 25 maj. Frukost serveras från kl. 08.30, workshopen börjar kl. 09.00. Vänligen ange om du vill ha frukost och önskar specialkost.

Vi ser fram mot ditt deltagande! 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Detaljer

Datum:
1 juni, 2018
Tid:
08:30 – 12:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

ISU
E-post:
info@isumalmo.se
Webbplats:
http://www.isumalmo.se/

Plats

Kommendanthuset
Malmöhusvägen 5
Malmö, 20124 Sverige
+ Google Map