Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ISU Urban Drinks #5

22 september, 2017 kl. 16:3019:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkomna till höstens första Urban Drinks med live musik!

Urban Drinks är ISUs populära After Work som vi arrangerar ett par gånger per termin. På Urban Drinks träffar du nya och gamla bekantskaper som arbetar med hållbar stadsutveckling.

Den 22 september bjuder vi in till Urban Drinks i samband med Framtidsfestivalen och konferensen Verkstad för Agenda 2030: Människan och den hållbara staden.

Vi är superglada att kunna meddela att artisten Hanouneh kommer uppträda! Ta med kollegor och vänner, nära och kära! Eventet är gratis men all dryck och förtäring bekostas av var och en.

Vi ses på Moriska Paviljongen i Malmö!


HANOUNEH

Hanouneh är en artist med ett brokigt förflutet både musikaliskt och geografiskt. Hon har stått på scen med stora liveband i Ramallah och Bamako, spelat in album i Beirut med systemkritiska undergroundrappare och gjort filmmusik till dokumentären om Mellanösterns enda kvinnliga racingteam. Nu har hon rört sig mot ett mer souligt/jazzigt sound och personligare texter med djup och svärta.

Alldeles nyligen släppte hon albumet Hometown Prophecies, som i Scandinavian Souls recension beskrivs som ”connecting dots between jazz traditions, future soul grooves, the chilled end of Minneapolis funk, and the ghosts of old blues players and modern R&B.”

Den 22 september spelar Hanouneh ett intimt, exklusivt set med pianisten Dennis Rosendahl där eget material blandas med några utvalda tolkningar.

 

Länk till albumet på Spotify

Intervju i förra veckans HYMN

FacebooktwitterFacebooktwitter

Detaljer

Datum:
22 september, 2017
Tid:
16:30 – 19:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Moriska Paviljongen
Norra Parkgatan 2
Malmö, 214 22 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.moriskapaviljongen.se/