Satsa på helhetsleverantör när du bygger eller renoverar

Last modified date

Ska du bygga eller renovera? Det är viktigt att ditt projekt blir väl utfört och att du blir nöjd med resultatet. Satsa på en helhetsleverantör, så kommer arbetet både gå snabbare, smidigare och du kan känna dig trygg i att entreprenören tar ett helhetsansvar. Det är skönt att bara ha ett företag att kontakta, istället för att behöva samordna med flera företag samtidigt medan byggprojektet pågår.

Helhetsleverantör

När du ska bygga nytt, bygga ut eller renovera vill du att det ska bli så billigt som möjligt, hålla tidsplanen, vara smidigt och att du kan känna dig trygg i att slutresultatet blir bra. När det görs en slutbesiktning, när hela projektet är klart, vill du att det ska hålla både juridiskt och praktiskt. Det är därför smart att satsa på en helhetsleverantör. Du får en projektplan, och under arbetets gång får du löpande information om hur byggprojektet fortskrider. Vid byggbesiktningen kan du då vara säker på att att allt har blivit gjort. Istället för att du ska ha kommit på och förstått allt som behöver göras, så har byggfirman utifrån ett helhetstänk sett till att allting är gjort. Anlita https://built.se/ som din helhetsleverantör, så får du en kostnadsfri offert på ditt jobb. Du får sedan inte slutfakturan förrän efter hela byggbesiktningen, så du betalar bara när du ser att allting verkligen är väl utfört. När du kontaktar Built kommer de att återkomma till dig med klargörande frågor. Sedan tar ni tag i ditt projekt tillsammans. Glöm inte heller att göra rotavdrag på ditt bygge, så sparar du många tusenlappar.

 

Ett byggprojekt – inte flera

Att bygga och renovera tar tid. Ofta kan det vara så att du tror att du ska göra en sak, som att bygga ut uterummet, men sedan upptäcker du att det är fler saker som behöver åtgärdas. Grunden behöver kanske fixas, reglarna eller isoleringen bytas ut. Då är det skönt när det är ett företag med mycket kunskap som i förväg förutser vilka problem som kan uppstå och som snabbt kan avgöra hur mycket arbete som behövs. Förutom att det också är skönt att inte behöva kontakta flera företag för att fixa badrumsrenoveringen, bygga om köket eller göra iordning gäststugan ute på tomten. Istället för att du ska kontakta både rörmokare, snickare och takläggare, och sedan få deras olika tider att gå ihop, så är det ett företag som sköter allt. Du behöver alltså inte ringa runt för att hitta en elektriker som kommer och gör sitt tvåtimmars arbete, innan rörmokaren kan fortsätta med sin del av jobbet. Det är en av orsakerna till att byggarbeten och renoveringar ofta tar tid. Då de flesta av oss också jobbar är det skönt att inte behöva fokusera så mycket på byggprojektet, utan att vardagslivet kan fortsätta rulla på. Det gäller särskilt om det är ett arbete som utförs i ditt hem. Det är jobbigt när badrummet eller köket är en byggplats och arbetet står stilla. Med en helhetsleverantör flyter arbetet på och det är inte du som behöver ta hand om planeringen.

kalle